Go to content

Despre Noi

Bate fierul cat e cald prin SODRA srl,
personalizand viata si ambientul casei tale cu lucrari din Fier Forjat

SC SODRA SRL a fost īnfiintata īn anul 1991 ca societate comerciala cu raspundere limitata avaānd ca asociat unic si administrator pe domnul Dogaru Constantin.

Societatea īsi are sediul social īn comuna FRATESTI, jud. GIURGIU si are deschis punct de lucru īn GIURGIU, str. Vlad Tepes nr. 116-118, corp E, avānd ca obiecte de activitate fabricarea de constructii metalice si parti componente ale structurilor metalice, fabricarea de elemente de dulgherie si tāmplarie din metal; terasamente si organizare de santiere; demolarea constructiilor;lucrari de constructii civile si industriale: lucrari de foraj si sondaj pentru constructii; lucrari de canalizare apa si gaze; amenajari de drumuri; constructii de cai de comunicatii; lucrari de vopsitorie si zugraveli; comert cu agregate minerale, etc.

Societatea este structurata īn trei divizii:

  • atelier confectii metalice
  • constructii civile si industriale
  • organizare santiere, terasamente lucrari de canalizare apa si gaze; constructii cai de comunicatii, foraje puturi de mica si mare adāncime, etc.

S.C. SODRA S.R.L. dispune de o foarte buna dotare tehnica, de personal calificat, cāt si de personal necalificat, īn total societatea dispunānd de 18 angajati pe perioada nedeterminata si un numar cuprins īntre 15 si 80 angajati pe perioada determinata personal necalificat.

SODRA Srl, profesionistul tau in fier forjat


Back to content | Back to main menu